Portrætfotograf med dig i centrum

Selvportræt i Sort/Hvid

Jeg er en passioneret portrætfotograf, og jeg har arbejdet med fotografering gennem mange år. Jeg stræber efter at fange det helt særlige udtryk i billedet, hvor alle elementer går op i en højere enhed. Jeg lægger stor vægt på lys, udtryk og æstetik. Min inspiration kommer fra de verdensberømte fotografer, Annie Leibovitz, Irving Penn og Peter Lindberg, der alle har fotograferet for Vogue.

Min niche er det moderne portræt, mode, erhverv og editorial, og i mit arbejde forsøger jeg at få menneskets bedste side og udtryk frem i billedet. Det skal være en fantastisk oplevelse at få taget billeder, hvor du føler dig tryg i omgivelserne og tør at være dig selv foran kameraet.

Jeg går meget op i den kreative og menneskelige del af portrættet samt den tekniske del. Som portrætfotograf anvender jeg håndmalede baggrunde i topkvalitet blandt andet fra Oliphant Studios i New York. Mine photoshoots foregår i Port 5, som er et kreativt fotofællesskab med flotte studier i Måløv.

Så er du klar til at få taget dit drømmeportræt, eller vil du blot gerne høre mere om de muligheder, jeg kan tilbyde dig? Tøv ikke med at kontakte mig til en uforpligtende samtale.

Klik her for Google profil