fbpx
MENU

Portrætfotograf

Autentisk portrætfoto af kreativ portrætfotograf

Vil du gerne få taget et flot autentisk portrætfoto af kreativ portrætfotograf med skarpe skud i kameraet, hvor din allerbedste side fremhæves? Som portrætfotograf tager jeg autentisk portrætfoto af dig, hvor dit særlige og unikke udtryk kommer frem i et flot og personligt portrætfoto.

Til mine photoshoots skal du føle dig i centrum og få en fantastisk oplevelse ud af en spændende dag. Denne oplevelse er oplagt til dig, der søger en stor portion selvforkælelse i en travl hverdag, og som gerne vil investere i dig selv. Dagen handler om dig, og hvordan vi kan få det flotteste portrætfoto af dig. Jeg kan lide at skabe autentiske portrætfotos, der giver dig glæde, og som gør, at du ser dig selv i et helt nyt perspektiv.

Sådan skabes dit portrætfoto

Jeg er en passioneret portrætfotograf, og derfor har vi inden photoshootet en samtale om stylingen, så du får lige præcis det portrætfoto, som du ønsker. Under photoshootet sørger jeg for, at der er højt humør og god musik. Du skal føle dig helt komfortabel under fotograferingen for, at din personlighed skinner igennem i dit portrætfoto. Efter photoshootet får du foreviget portrættet i print på Fine Art-papir af bedste kvalitet, som kan holde i flere livstider. Hvis du ønsker, kan du også få portrættet i en flot ramme, som du kan give til en, du holder af.

Portrætfotograf med moderne og kreativt udstyr

Til at understøtte den kreative proces med at skabe et autentisk og fantastisk portrætfoto af dig, benytter jeg kun moderne udstyr for, at du får det bedste resultat. Til mine photoshoots anvender jeg håndmalede lærredsbaggrunde i topkvalitet fra Oliphant Studio, der også bruges af Vogue-portrætfotografer. På den måde kan du få taget et spændende og moderne portrætfoto i ægte Vogue-style.

Vil du gerne dele denne fantastiske oplevelse? Du kan nemlig også gøre det til en sjov og hyggelig oplevelse med familie eller venner, hvor I sammen kan få taget flotte og moderne portrætfotos, der foreviger portrætfotoet af jer.

Er du klar til at få taget et unikt og autentisk portrætfoto?

Luk menu